ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Как да придадете обем на косата

Красота

Тънката коса е често срещан проблем при много момичета и жени. Ако и вие имате рядка коса, може би постоянно търсите начин да придадете обем на косата си. Ето няколко основни техники как да третирате косата си

1.Обем
Първата и основна стъпка е да отрежете няколко сантиметра от по-горните пластове на косата. Прическата на етажи създава илюзия за обем.

2. Кичури
Има две причини да си направите кичурите. Първата – добавянето на повече нюанси създава илюзията за гъста коса. И на второ място, както препоръчват специалистите, кичурите спомагат косата да се “отлепи” от корените, а това означава по-голям обем.

3. Къса прическа
Примирете се, че никога няма да имате дълга и буйна коса. Изборът на прическа е много важен момент. Късо подстриганата грива, която да не стига до раменете, е най-добрият вариант за тънката коса.

4. Изсушавайте внимателно
Не излагайте косата си на излишна топлина. След измиване оставете косата да изсъхне естествено почти напълно, а след това включете сешоара и с помощта на четка повдигайте косата нагоре.

И още
Никога не използвайте гелове или спрейове за коса. Най-добрият продукт за този тип коса е пяната. Поставете я докато косата е влажна и я разресвайте докато се разпредели равномерно.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече