ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Защо да НЕ миете косата си често

Красота

Чудили ли сте се защо косата ви не изглежда толкова добре веднага след излизане от фризьорския салон, колкото след няколко дни? Отговорът – защото мръсната коса стои по-добре. Ето ви четири причини да пропуснете няколко измивания с шампоан.

1. По-лесно оформяне на прическа

Току що измитата и изсушена коса трудно се поддава на стилизиране. Прическата ви ще издържи по-дълго време, ако я направите няколко дни след измиването на косата с шампоан.

2. Запазва цвета по-дълго време

Честото миене на косата обикновено „притъпява” цвета и това налага повече разходи за боядисване и посещения във фризьорския салон. За да запазите цвета си свеж, мийте косата си веднъж седмично с шампоан за боядисана коса.

3. По-здрава коса

Ако миенето на косата веднъж седмично ви се струва много рядко, използвайте сух шампоан като алтернатива. По този начина не лишавате косата си от естествените масла, оставяйки я по-малко лъскава.

4. Спестява време

Времето, което губите при всекидневното миене на косата, можете да използвате за далеч по-приятни неща. Още няколко минутки сън, здравословна закуска или разходка с кучето – не се лишавайте от тези приятни моменти заради нещо, от което нямате нужда.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече