ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Маска за лице с аспирин

Красота

Таблетките аспирин могат да се използват за много повече неща от облекчаване на главоболието. Ще имате чиста и здрава кожа на лицето, ако редовно си правите маска с аспирин. В таблетката аспирин се съдържа кристално съединение, получено от салицилова киселина – основна съставка в много продукти на пазара, които лекуват акне. Салициловата киселина е бета хидроксилно съединение, което помага да се изчистят порите, да се отстранят мъртвите клетки от кожата и да се излекуват пъпките.

Какво ви е необходимо:

  • 4 таблетки аспирин
  • Масло от жожоба или вода
  • Мед
  • Голяма стъклена купа
  • Малка стъклена купа
  • Вилица
  • Лъжица

Как да направите маската:

1. Смесете ½ ч.л. масло от жожоба или вода с 1 ч.л. мед в малка стъклена купа. Маслото от жожоба се препоръчва за онези, които имат нормална до суха кожа. Водата следва да се използва от жените с мазна кожа.

2. Напълнете голямата купа с гореща вода. Поставете малката купа в голямата. Топлината на водата ще спомогне за размекването на съставките в малката купа.

3. Намачкайте четири таблетки аспирин с вилица, след което ги добавете в малката купа. Разбъркайте добре всички съставки. Продължете да бъркате докато сместа стане във вид на гладка паста.

4. Оставете маската на лицето си около 15 минути, след което изплакнете.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече