ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Предимствата на кардио кикбокса

Спорт и танци

Кардио кикбоксът е дисциплина, която съчетава аеробика с кикбокс, използвани за борба и защита. Спортът е базиран на ритници, колене и удари с ръце, но с определена техника. Ако прибавим към това и интензивната хореография, имаме перфектен коктейл за забавление и изгаряне на калории.

Кикбоксът е доста натоварващ и не всеки е готов за неговата интензивност. Ако имате проблеми с гърба или ставни травми, той не е най-подходящият спорт за вас. Не трябва да го практикувате също, ако страдате от астма или анемия. Но пък, ако вашето физическо състояние е нормално, можете да започнете още сега!

Дисциплината има редица предимства - подобрява реакциите и аеробния капацитет, координацията на тялото, повдига духа. Можете да се научите на бойни движения за самоотбрана, от които ще се почувствате по-сигурни. От друга страна, ще стегнете корема и краката, ще подобрите силата в ръцете, краката и задните части.

Разбира се, да не забравяме за стреса, който с течение на времето ще намалее значително.

<< Назад към предишната страница

30 невероятни танца от цял свят

Един от най-явните начини да изразим емоции си, било то на любов, гняв, радост, тъга или повече

5 основни умения в плуването

Плуването е спорт, който изисква малко координация. За да постигнете максимална повече

6 упражнения, които прогонват мазнините от

Мазнините на корема са неприятни и упорити. Но добрата новина е, че с редовни повече