ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

За сияйно лице - ползите от маските с глина

Красота

Глината е сред най-често срещаните съставки при приготвянето на маски за лице.

Погрижите се за кожата на лицето си с натурални продукти. Можете да намерите зелена, бяла или червена глина във всеки био магазин.

Зелената глина е отлична, ако имате мазна кожа, червената действа много ефикасно при чувствителна кожа, а пък бялата е за лице, което изисква дълбоко почистване. Едно от основните предимства на глината е, че можем да почистим лицето си, да намалим акнето и черните точки, без да дразним кожата.

Ако кожата ви е мазна, глината трябва да е любимата ви съставка за домашно приготвени маски. Тя е много ефикасна, тъй като абсорбира мазнините от лицето. Освен това няма нужда да използвате козметични ексфолианти, тъй като маските, изработени от този материал, имат своя собствена текстура, която помага за ексфолиране на кожата чрез отстраняване на мъртвите клетки.

Независимо от цвета, глината се смесва с няколко капки етерично масло от роза, което помага да се хидратира кожата при борбата с бръчки. Ще добиете нежна, красива и възродена кожа само за минути.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече