ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Нямате никакви извинения да мързелувате и да не спортувате

Спорт и танци

Доводът човек да не спортува звучи малко като това със започването на диети. Всяка неделя си казвате "започвам от утре", но когато дойде понеделникът ви домързява и започвате с оправданията: "фитнес залата е скъпа", "нямам време", "не съм толкова отпуснат/а" и т.н. Но нито едно от тези извинения не е оправдание, за да се откажете - да ви докажем защо.

"Нямам време" - Стига! Не можете да отделите 30 минути на ден? Не се нуждаете от повече за тонус на тялото.

"Фитнес залата е твърде скъпа" - Не е необходимо да ходите на фитнес за да спортувате. Можете да правите джогинг всеки ден по половин час на улицата, на която живеете.

"Твърде студено е" - През зимата може да не ви се иска да тичате в студа. Добре, тренирайте у дома. Правете упражнения (коремни преси, лицеви опори...) като слушате мотивираща музика за фон. Също така имате възможност да закупите фитнес оборудване и да тичате, докато гледате телевизия.

"Потен/на не съм красив/а" - Ако спортувате у дома, никой няма да види спортното ви облекло.

Осъзнайте, че нямате никакви извинения да мързелувате и да не спортувате. След това със сигурност ще се почувствате по-добре.

<< Назад към предишната страница

30 невероятни танца от цял свят

Един от най-явните начини да изразим емоции си, било то на любов, гняв, радост, тъга или повече

5 основни умения в плуването

Плуването е спорт, който изисква малко координация. За да постигнете максимална повече

6 упражнения, които прогонват мазнините от

Мазнините на корема са неприятни и упорити. Но добрата новина е, че с редовни повече