ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Скалите "12-те апостола", Виктория, Австралия

Туризъм
Скалите "12-те апостола" - са огромни варовикови скали, разположени по югоизточното крайбрежие на Австралия. С необикновената си форма и невероятна красота, тези скални образувания привличат туристи от цял свят. Скалите са заобиколени от бели пясъчни плажове и са живописна гледка на фона на океана.Сформирани от ерозия, високите варовикови скали са разположени в близост до крайбрежието на национален парк Порт Кембъл във Виктория, Австралия. Скалите се наричат "12-те апостола", но в действителност те са само девет. На 03.07.2005 г. една от скалите (Island Archway - една с най-красивите арки) се срина и към днешна дата апостолите са само осем. В резултат на сриването има пълна забрана за достъп до много интересни платформи за наблюдение, разположени по ръба на скалите. 

Туристите могат да се насладят на това красиво място от пътя или въздуха, като се възползват от хеликоптерните турове, организирани за посетителите на центъра.Новите и оградени площадки, разположени на безопасни места се контролират от рейнджърите на парка. За преминаване на огражденията глобата е в размер на 300 долара. Националният парк Порт Кембъл е на три часа път (250 км) от Мелбърн по магистралата, или на пет часа път, но през живописния Грейт Оушън Роуд.Скалите "12-те апостола" запленяват всички със своята красота, но има и много мрачни истории. Около тях са потънали повече от 700 кораба (броят на загиналите не може да бъде определен дори приблизително), от които са намерени едва 200. Днес има около 50 потънали кораба, които официално са обявени за исторически паметници.
<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече