ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Гора във формата на китара

Туризъм

Звучи невероятно, но в южноамериканските степи съществува гора във формата на китара. Тя е засадена с над 7 хиляди кипарисови и евкалиптови дървета от аржентинския фермер Педро Мартин Урета. Заинтригувахме ли ви? Продължете да четете.


Земеделският производител и четирите му деца засаждат дърветата преди няколко десетилетия. Гората е в памет на Грациела, съпругата на Педро, която винаги е обичала този инструмент. Тя умира през 1977 г. едва на 25-годишна възраст. Гората е дълга около километър и е едно истинско произведение на изкуството.

Няколко години след смъртта на Грациела, Педро започва да осъществява мечтата на съпруга си – гора във формата на любимия й инструмент. И до днес фермерът не е виждал произведението си от птичи поглед, защото се страхува от самолети.


Но всички хора, които летят над местността, могат да се насладят на тази смайваща гледка.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече