ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Актуалните цветове в лаковете за нокти тази есен

Красота

Намирането на подходящия цвят за ноктите е особено важно през есента, когато дрехите стават по-тъмни и по-дебели. Събрахме на едно място всички актуални цветове, от които се нуждаете този сезон.

1. Винено червено

Бордото е страхотен цвят за есенния период. Съчетайте този лак с дънки и бежов топ и ще бъдете неотразими.
 

2. Тъмно синьо

Тъмно синият лак за нокти е класика и никога няма да излезе от мода. Тази есен той е обогатен с блестящи частици, които прибавят звезден оттенък на цвета. Съчетайте тъмно сините нокти с дрехи в неутрални нюанси.
 

3. Кралско лилаво

Този цвят се съчетава учудващо добре с всеки есенен аутфит. Ако цветът не ви допада, можете да добавите няколко капки тъмносив лак за по-младежки и закачлив вид.
 

4. Опушено сиво

Това сиво, с нюанси на светловиолетово, може да се носи през целия сезон. Отново се съчетава добре с всеки аутфит, а освен това кореспондира отлично с цвета на кожата.
 

5. Войнишко зелено

Най-тъмният нюанс на зеленото е забъркан с няколко капки кафяво и черно. Носете този лак с бели, черни или бежови дрехи.
 

6. Нежно розово

Цветът е за всички онези, които търсят свежото и момичешкото усещане. Лакът се съчетава еднакво добре както със скини дънки и ботуши, така и с класическа черна рокля.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече