ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Не давайте обещания, които не можете да изпълните

Самоусъвършенстване


Случва ли ви се често да обещаете нещо на някого, а после да не изпълните поетия ангажимент. Научете се да не давате обещания, които не можете да спазите, защото повярвайте - няма по-неприятен човек от този, който постоянно обещава, но никога или рядко изпълнява поетия ангажимент. Помислете върху следното.

1. Вярно е, че понякога обещанията се дават набързо, но се замислете преди това. Уверете се, че можете да изпълните поетия ангажимент, не го правете импулсивно.

2. Бъдете честни за вашите способности. Когато ви поставят задача, а вие не сте убедени във възможностите си, по-добрият избор е да си признаете, да поискате помощ, вместо да приемете безропотно. Истината ще излезе наяве, а впечатлението, което ще оставите в околните е, че сте безотговорен и несериозен човек.

3. Дръжте си устата затворена, за да не дадете обещание, които не можете да спазите. Бъдещето е несигурно и обещанията в дългосрочен план не са добра идея.

4. Обърнете внимание на нещата, които обещавате на децата си. Хората злоупотребяват най-много с децата, а те са най-лесно раними. Не им казвайте, че ще ги заведете на разходка през почивните дни, ако вече имате други планове и нямате намерение да го направите. Още по-лошо е да обещаете нещо, което няма как да знаете със сигурност, например, че вие никога няма да се разведете.

<< Назад към предишната страница

6-те най-често срещани грешки, които жените

  Харчите ли пари без да забележите, или пък оставате без доходи в средата на повече

За какво говорят сексуалните фантазии

  Независимо дали признаваме или не, всеки един от нас има сексуални фантазии. повече

Какво искат жените от съпрузите си

Статията се фокусира върху нещата, които много жени често искат от съпрузите си. Ще повече