ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Най-шокиращите снимки в света

Фотография

1956 година, Източна Германия. Дъщеря поздравява баща си, след като е прекарал в затвор в СССР 11 години след края на Втората световна война.

 

11 юни 1963 година. Тих Куанг Дук, будистки монах от Южен Виетнам се самозапалва в знак на протест срещу начина, по който правителството на Нго Дин Дием преследва последователите на будистката религия в страната.

 

Септември 1965 година, Бин Дин, Южен Виетнам. Майка с децата си плува по реката, за да избягат от американските бомбардировки.

 

24 февруари 1966 година - Тан Бин, Южен Виетнам. Американски войници влачат тялото на войник на Виет Конг.

 

1 февруари 1968 година, Южен Виетнам. Полицейският началник Нгуен Нгок Лоан застрелва млад мъж, заподозрян, че е войник на Виет Конг.

 

22 юли 1975 година, Бостън, САЩ. Жена и момиче, опитвайки се да избягат от пожар, падат след като аварийният изход на сградата се разпада.

 

Април 1980 година, Уганда. Мисионер държи ръката на дете, което е на път да умре от глад.

 

11 септември 2001 година, Ню Йорк, САЩ. Снимката е направена по време на нападенията срещу кулите близнаци на Световния търговски център, в 09:41:15 ч.. Човек пада от една от кулите.

<< Назад към предишната страница

Най-ексцентричните реклами на пътя

Нестандартните и оригинални реклами остават в съзнанието на хората за дълго време. повече

Скулптури с акрилна смола на британеца Мат

Британският скулптор Мат Бъкли е създател на интересни скулптури на животни и повече

Традиционните рокли на Индия - магията на

Очарователните момичета от изтока са известни с изключителната си красота. повече