ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Премахване на белези със зехтин

Красота

Зехтинът е известен със своите овлажняващи и лечебни свойства. Той е бил използван в продължение на векове за омекотяване на кожата, за подхранване на косата, за възстановяване на кожни разкъсвания. В комбинация с лайка, шипка и невен, зехтинът се превръща в мощно оръжие срещу белезите. Лайката естествено избелва кожата и спомага за избледняването на белега. Невенът пък е известен със своите лечебни свойства. Серумът, който ще ви предложим, ако се прилага всеки ден, постепенно ще ви отърве от стари и нови белези.

От какво се нуждаете:

  • Зехтин
  • Масло от семена на шипка
  • Етерично масло от лайка
  • Етерично масло от невен
  • Стъклена бутилка

Инструкции:

1. Смесете шест капки от етеричното масло от лайка и шест капки от етеричното масло от невен в стъклена бутилка. Оставете сместа да престои два дни, за да се смесят добре маслата.

2. Прибавете към сместа 2 с.л. зехтин и 1 с.л. масло от семената на шипка. Разклатете бутилката, за да се смесят всичките съставки.

3. Почистете засегнатото място с мек, неароматизиран сапун и подсушете.

4. Нанесете малко количество от получения серум върху засегнатата кожа. Разтрийте добре с кръгови движения като упражните и лек натиск – маслата трябва да проникнат в кожата. За най-добри резултати, правете това два пъти дневно. Помнете, че е нужно време, за да се премахнат скорошните белези, а старите – да избледнеят. Имайте търпение.

5. Продължете да нанасяте серума, докато белегът не изчезне напълно. Трябва да минат поне две седмици, преди да започнете да виждате резултати.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече