ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Червеният плаж в Панджин, Китай

Туризъм

Пясъкът е може би първото нещо, което изниква в съзнанието ни, когато чуем думата плаж. Това обаче не се отнася за Червения Плаж в Панджин, Китай, който действително е червен на цвят, но не е покрит с пясък. Този феномен се дължи на вид морски плевел, наречен суеда. Той започва да расте през април и май, през лятото е зелен на цвят, но с настъпването на есента придобива ярко червен цвят.

Червеният Плаж е разположен на най-големия мочурлив терен в света. Представлява една напълно завършена екосистема – площта е дом на повече от 260 вида птици и 399 вида диви животни. Тук могат да се видят и няколко застрашени от изчезване птици - коронован жерав и черноклюнеста чайка. Районът дори е наречен „дом на жеравите”.

За да се запази цялата екосистема, зоната е под държавна защита от 1988 г. По-голямата част от плажа е затворена за посещения, само една малка зона е отворена за туристи. Представените тук снимки не са пример за фотография с инфрачервена светлина – Червеният плаж е едно от онези места, за които е трудно да повярвате, че наистина съществува.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече