ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Забавления и почивка в екзотичния Тайланд

Туризъм

Почивката в Тайланд е калейдоскоп от неповторими впечатления, експлозия от емоции и безкраен празник на живота. Това е среща с един невероятен и уникален свят, свят, който не може да бъде описан, трябва да бъде видян и почувстван. А величието на природата спира дъха - уникална растителност, невероятни животни и зашеметяващи пейзажи. Почивката в Тайланд е пълна с мистерии - всеки ъгъл на този вълшебен свят е изпълнен с нови открития и неизвестни тайни.

Плажовете в Тайланд няма с какво да бъдат сравнени. Великолепен пясък, океански вълни и безкрайни развлечения. През нощта много от тях се използват за забавления - луди танци до зори на фона на вълнуваща музика. За тези, които предпочитат усамотените кътчета, крайбрежието предлага и места, където човек може да се отпусне в сладка дрямка, далеч от тълпите с туристи.

Многобройните континентални и островни курорти на Тайланд предлагат почивка за всеки вкус и джоб. Своето място ще намерят както любителите на плажа, така и ценителите на туристически забележителности.Тайланд предлага всичко - малки хотели, луксозни хотели, разкошни туристически комплекси, апартаменти и уютни колоритни хижи на плажа. Климатът позволява почивка през цялата година, а в много региони дори "дъждовният сезон" не е пречка.

От умората и грижите ще се избавите с известния тайландски масаж, техника, разработена в древни будистки манастири. А за прилив на адреналин си подарете тайландски бокс турнир, потресаващо колоритно шоу, карнавали и дискотеки на плажа. Сред най-желаните места за забавление са остров Патая, където кипи живот 24 часа и остров Панган, известен с партитата по пълнолуние.

Почивката в Тайланд е рай за чревоугодниците. Опитайте вкусните морски дарове, с които е известна тайландската кухня, екзотичните плодове, много от който изненадват с необикновен аромат и вкус. И, разбира се, пазаруването, без което за мнозина ваканцията не би била пълна. Скъпоценни камъни, кожени изделия, известната тайландска коприна и още много неща очакват всички туристи.

До 1949 година Тайланд носи името Сиам, а неговата история датира още от бронзовата епоха. Традициите и колоритът на много епохи са преплетени и заедно създават прекрасна и удивителна атмосфера. Можете да посетите джунглата и да се насладите на великолепието на мангровите гори. Зашеметяващи древни дворци и храмове с великолепни и впечатляващи статуи на Буда, а интересните екскурзии няма да оставят никого безразличен.

Почивката в Тайланд е толкова необичайна и с нищо сравнима, че веднъж посетили страната, никога няма да забравите тази магическа земя.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече