ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Вреден ли е бодибилдингът?

Спорт и танци

За отрицателното въздействие на културизма върху нашето тяло можете да чуете от лекари, от спортисти, дори от съседа. Непоколебимото убеждение, че се "тъпчете" с "химии"​​, е любима фраза на много "експерти".

За ефектът от различните стимуланти е писано много и подробно. Но вреден ли е бодибилдингът в своя чист вид? Отговорът се крие в самото естество на културизма.

Изграждането на мускули за любителите, практикуващи спорта веднъж седмично, без фанатизъм и гълтане на различни таблетки, има невероятно благоприятен ефект.

На първо място, това е надежден начин да се отървете от натупаните ненужни мазнини и да получите нормално, здраво тяло. Добрата тренировка подобрява тонуса и по този начин успешно се бори с депресията. Причината се крие в тайната на нашата психика - външният вид играе важна роля за нас самите.

Бодибилдингът подобрява еластичността на съдовата стена, (но само при постоянно натоварване) и предотвратява последващата поява на артрит - бичът на старостта.

И накрая, както при всеки спорт, културизмът носи истинско забавление - подобрява настроението, намалява тревожността и носи удовлетворение от живота.

<< Назад към предишната страница

30 невероятни танца от цял свят

Един от най-явните начини да изразим емоции си, било то на любов, гняв, радост, тъга или повече

5 основни умения в плуването

Плуването е спорт, който изисква малко координация. За да постигнете максимална повече

6 упражнения, които прогонват мазнините от

Мазнините на корема са неприятни и упорити. Но добрата новина е, че с редовни повече