ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Как да разберете дали гаджето ви е психопат

Самоусъвършенстване

Как да разберете дали приятелят ви е психопат? Ако се обажда по 50 пъти на ден, изпраща ви стотици смс-и и имейли на ден - то той най-вероятно е психопат. Ако все още не сте сигурни, научете се как да идентифицирате тези хора.

1. Игнорирайте опитите му да общува с вас, избягвайте обажданията му и не обръщайте внимание на смс-ите за една вечер. Ако го намерите в храстите, носещ скиорска маска и ръкавици, определено е психопат. Нормалните гаджета не се ядосват толкова, когато не могат да се свържат с вас. Психопатите са склонни да губят контрол и да оказват психологически тормоз на половинката си.

2. Облечете нещо секси. Ако гаджето ви ви каже, че изглеждате зле в тази рокля, определено е психопат. Гаджето психопат има проблеми със сигурността и обикновено моли да се обличате в дрехи, които той е одобрил. Нормалните гаджета са горди със своите приятелки, особено когато те са привлекателни.

3. Кажете, че Брад Пит е сладък. Ако ви заплаши, че ще скочи от мост, вероятно е психопат. Психопатът рухва всеки път, когато помисли, че можете да бъдете с някой друг, дори и ако този човек е напълно недостижим. Вие никога няма да имате възможност да се срещнете с Брад Пит и нормалните гаджета знаят този факт.

4. Излезте някоя вечер с приятелките си. Ако гаджето ви се появи в клуба и среже гумите на приятелките ви - то определено е психопат. Психопатът имат проблеми с контрола и ревността, особено кога и с кого излизате. Нормалните гаджетата ще ви дадат пространство и свобода, за да се забавлявате с приятелки от време на време.

Съвет: Психопатите имат тежки психични и емоционални проблеми и могат да бъдат опасни. Ако приятелят ви наистина е психопат, направете всичко възможно, за да се измъкнете безопасно от връзката.

<< Назад към предишната страница

6-те най-често срещани грешки, които жените

  Харчите ли пари без да забележите, или пък оставате без доходи в средата на повече

За какво говорят сексуалните фантазии

  Независимо дали признаваме или не, всеки един от нас има сексуални фантазии. повече

Какво искат жените от съпрузите си

Статията се фокусира върху нещата, които много жени често искат от съпрузите си. Ще повече