ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Гафове в анимационните филми

Кино

Цар Лъв, Шрек и Играта на играчките са анимационни класики, които колкото и пъти да гледате, няма да ви омръзнат. Но въпросът тук е колко пъти трябва да гледате любимия си филм, за да забележите гафовете? Е, това зависи от наблюдателността на всеки зрител.
Въпреки, че са сърцераздирателни за повечето от нас, анимационните филми не са застрашени от случайни грешки и недоглеждания. Вижте кои са гафовете, които разкрихме в някои класически анимации.

1. Цар Лъв (1994 г.)

В някои от сцените, очите на Нала са сини, а в други – зелени. Оказва се, че Цар Лъв не е изпипан перфектно.


2. Шрек (2001 г.)

В една трогателна и забавна сцена, Шрек и Магаре седят край огъня и гледат към звездите, когато Магаре пита Шрек за „нашето блато”. Зеленото чудовище незабавно му отговаря, че „няма ние, няма наше”. В този момент Шрек премигва и ако се загледате, ще видите как окото му пробива клепача.


3. Аладин (1992 г.)

Когато Джафар държи Ясмин в плен, тя се опитва да убеди магьосника, че е очарована от него. По време на тази сцена ясно виждаме, че тя има златна гривна на дясната си ръка. След като Джафар разбира, че принцесата го разиграва, той я бута на земята и гривната по магически начин се озовава на лявата ръка.


4. Красавицата и звярът (1991 г.)

В началото на филма, звярът, в изблик на ярост, разкъсва снимка, на която е той в човешкия си вид. Първоначално разкъсванията са в долната част на снимката, в посока отляво надясно. Когато обаче красавицата я намира, разрезите са отдясно наляво.


5. Бягството на пилето (2000 г.)

Когато злият г-н Туиди събира яйцата, той старателно си записва кои кокошки не са снесли яйца. Проблемът е, че той е обсебен от това да следи всичко и всички. В една сцена виждаме, че кокошките с номера 276 и 277 не са снесли никакви яйца, а в следващата тиретата изненадващо са се превърнали в отметки.


6. Лило и Стич (2001 г.)

В една от първите сцени, Лило взима урок по хула, на който двама мъже свирят на барабани. Вижда се, че барабаните са оформени като кегли за боулинг. Но в една от следващите сцени, мъжът отдясно държи съвсем различен барабан.


7. Малката русалка (1989 г.)

Забележете ризата на моряка в първата и във втората сцена. В единият случай тя е бяла със сини ивици, а в другият – синя със сини ивици.


8. Таласъми ООД (2001 г.)

Когато Джордж напуска стаята на детето, той взима със себе си спомен – чорап. В една от сцените виждаме чорапа на гърба на чудовището. В следващ кадър чорапът мистериозно се озовава на рамото на Джордж, а освен това е и обърнат на другата страна.

<< Назад към предишната страница

Дебютните филми на най-добрите

Както се казва, началото е трудно, дори за най-добрите и известни кинорежисьори. За повече

10-те най-добри филма с участието на Филип

Американският актьор и режисьор, носител на "Оскар" и "Златен глобус", Филип Сиймур повече

2013 – годината на Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс оправда прякора си „огненото момиче” през 2013 година, която повече