ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Ядки за профилактика срещу рак на панкреаса

Кулинария

Рискът от развитие на рак на панкреаса рязко намалява, ако човек редовно консумира лешници, бадеми, орехи, шам фъстък и кашу. До това заключение стигат изследователите от Харвардския медицински институт. За да се избегне развитието на тумори, е достатъчно да се яде шепа ядки само два пъти седмично. Основните причини за развитието на тумори на панкреаса са затлъстяване и тютюнопушене. Освен това, рискът се увеличава с наличието на диабет. Ядките, които са богати на минерали и витамини, намаляват заплахата от образуване на ракови клетки.

В изследването са участвали 75 000 жени, служители на Бирнингамската болница и Харвардския медицински институт. Въпреки че ядките се смятат за калоричен продукт, те влияят благоприятно върху организма на жената, ако се ядат в малки количества. Освен това честата консумация на ядки помага да се намали заплахата от сърдечен удар с 10 %. Те са изключително полезни и за бременни жени. Според статистиката, жените, които приемат бадеми, кашу и орехи, раждат деца, които не страдат от алергии.

<< Назад към предишната страница

Кулинарни продукти, приготвени по

Когато става дума за приготвянето на храна, повечето от нас смятат, че знаят всички повече

Весел сандвич "дакел" за злояди деца

  Всички родители искат децата им да имат здравословни хранителни навици и да повече

6 пролетни напитки за хармония и имунитет

Консумацията на вкусни и здравословни коктейли е идеалният начин за влизане във повече