ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Необичайните автомобили - Най-бързият автомобил-амфибия в света

Автомобили

Сред лодки, яхти и кораби, които могат да се движат само по вода, започнаха да се появяват и амфибийни превозни средства, които могат да се движат както по земята, така и във водата.

Изглежда, че амфибийните автомобили скоро ще престанат да бъдат техника от фантастични филми и съвсем реално ще се появяват из водната шир. Дори в някои градове вече съществуват туристически автобуси-амфибия. А инженерите от WaterCar Inc. са създали, на базата на Corvette, най-бързия автомобил-амфибия в света.

Техническите характеристики на този автомобил-амфибия са просто невероятни! Колата не е много по-различна от другите автомобили. Но, когато влезе във водата, WaterCar Python просто няма равна на себе си.

Максималната скорост във водата достига до 60 мили в час, което се равнява на 97 километра в час. Освен това, тази скорост се достига за 4.5 секунди от старта. Не всяка кола, която се движи по пътищата, може да се похвали с такива резултати.

Друга особеност е, че много малка част от колата се потапя във водата. Може спокойно да се отвори страничната врата, без водата да изпълни купето.

Като цяло, компанията WaterCar Inc. има много оптимистични планове за своето изобретение. Цената на автомобила е 200 000 долара.

<< Назад към предишната страница

Волво пуска лимитирана серия Ocean Race

Шведският автопроизводител представи модели от лимитираната серия Ocean Race на Женева повече

Най-бързият и мощен мотоциклет в света

Най-мощният и бърз несериен мотоциклет към днешна дата е този на компанията Dodge - повече

Най-дългият съчленен автобус в света

Както е известно, най-големите и дълги автобуси в света са съчленените автобуси. A повече