ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Американци попълват политическата карта на Европа. Вижте как!

Самоусъвършенстване

Как сте с географията? Сайтът buzzfeed.com наскоро проведе едно проучване сред американците с цел да провери географските им познания. На участниците им беше връчена празна политическа карта на Европа, която трябваше да попълнят. За съжаление, повечето от тях не са се справили добре, а някои от отговорите са направо смешни.

Но да не съдим толкова строго американците. Организаторите направили подобно проучване и сред британците, но те трябвало да попълнят всички щати на САЩ. Резултатите били горе-долу сходни. Но все пак нещата са различни – едно е да познаваш щатите в една държава, а съвсем друго е да познаваш независими държави. Не можем да не обърнем внимание и на факта, че някои щати в САЩ са по-големи от редица европейски държави и дори и икономиката само на един щат е по-добра от икономиката на някои страни е Европа.

Пропуските в знанията на участниците в проучването „говорят” за историческата и политическа реалност. Много малък процент от анкетираните могат правилно да посочат бившите съветски републики или държавите, намиращи се на Балканския полуостров.

Ето и политическата карта на Европа според някои американци:
 

<< Назад към предишната страница

6-те най-често срещани грешки, които жените

  Харчите ли пари без да забележите, или пък оставате без доходи в средата на повече

За какво говорят сексуалните фантазии

  Независимо дали признаваме или не, всеки един от нас има сексуални фантазии. повече

Какво искат жените от съпрузите си

Статията се фокусира върху нещата, които много жени често искат от съпрузите си. Ще повече