ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Градовете и техните цветове

Туризъм

По света, по една или друга причина, се срещат много атрактивни градове. Една от особеностите, които впечатляват туристите, е цветът на улиците и сградите. В Мароко град Шефшауен е тъмносин, което веднага прави впечатление на хората, посетили града за първи път. Жълтият град Исамал в Мексико изненадва на всяка крачка. Валпараисо, Бурано или Джайпур също са известни със своите характерни цветове, които ги отличават от всички останали градове по света. Факт, който всяка година привлича хиляди посетители, а известни фотографи правят невероятни снимки на тези великолепни места.
 

Мароканският град Шефшауен е известен със своите сини улици.Джодхпур в щата Раджастан, Индия е известен като "Синия град".В Испания, в малкия град Хускар, Малага, през 2011 г. хората боядисаха къщите си и общинските сгради сини, за да бъде избран градът им за премиерата на филма "Смърфовете".Исамал, щат Юкатан, Мексико се характеризира с жълтите сгради.Джайсалмер, също в индийския щат Раджастан, е известен като "Златния град".Валета, Малта се характеризира с жълтия цвят на сградите.Розовият цвят на Медина, Маракеш изненадва приятно посетителите.Тулуза е известен като "Розовия град". Цветът на тухлите на сградите, мостовете и паметниците е розов."Розовият град" Джайпур е столица на индийския щат Раджастан.Петра в Йордания също се характеризира с розов цвят на камъка.Що се отнася до белия цвят, белите села на Андалусия представляват невероятна гледка. Снимката е от Аркос де ла Фронтера.Сградите в малкия град Оя в Санторини, Гърция са бели със сини акценти."Белият град" Остуни в Италия.Айрис е един от най-колоритните градове в Ирландия.Ако нещо отличава Валпараисо, Чили от останалите градове, това е цветът на сградите.Гуанахуато, Мексико представлява пъстър хоризонт.Сан Хуан в Пуерто Рико също има колоритни сгради.Къщите в немски стил в залива Св. Анна във Вилемстад, Кюрасао са ярко оцветени.В лагуната на Венеция, на остров Бурана, също има ярки цветни сгради.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече