ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

2013 – годината на Дженифър Лорънс

Кино

Дженифър Лорънс оправда прякора си „огненото момиче” през 2013 година, която определено може да се нарече нейната година. Още през февруари тя спечели Оскар за ролята си в Наръчник на оптимиста.


Точно в стил "Дженифър Лорънс", най-голямото й постижение не мина без малък гаф – актрисата се спъна на сцената, минути преди да получи заветната статуетка.


Лорънс имаше честта да бъде домакин на едно от най-гледаните предавания Saturday Night Live, където тя говори открито за ролята си на Катнис Евърдийн в Игрите на глада.


През ноември Дженифър се появи и с нова прическа.


Завръщайки се в ролята на Катнис Евърдийн, в поредицата, която й проправи път към славата, Лорънс е забележителна в Игрите на глада: Възпламеняване. Лентата събира повече от 700 млн. щатски долара приходи в световен мащаб.


Дженифър разкрива тайни от интимния си свят в шоуто на Дейвид Летърман.


И за да завърши подобаващо тази невероятна година, актрисата се присъединява към изцяло звездния актьорски състав на "Американска схема", за да изиграе неуравновесената Розалин Розенфилд.

<< Назад към предишната страница

Дебютните филми на най-добрите

Както се казва, началото е трудно, дори за най-добрите и известни кинорежисьори. За повече

10-те най-добри филма с участието на Филип

Американският актьор и режисьор, носител на "Оскар" и "Златен глобус", Филип Сиймур повече

10-те най-мистериозни смъртни случая в

Много холивудски звезди имат общи неща. Признати са, богати и известни. Изпълнили са повече