ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Сейшелските острови - 115 рая в индийския океан

Туризъм

Разположени в Индийския океан, на североизток от големия остров Мадагаскар, Сейшелските острови са истински земен рай. През последните няколко години невероятно красивите острови стават все по-популярни сред любителите на плажните удоволствия. Вижте защо тези 115 острова се смятат за райски кътчета в Индийския океан.

Населението на Република Сейшели е по-малко от 1 милион жители и повечето от тях живеят в град Виктория, столицата на Сейшелите, която е разположена на остров Мае.

Интересът към Сейшелските острови като туристическа дестинация датира сравнително отскоро. Топлият климат, спокойствието и хармонията, девствените плажове, финият бял пясък, както и разнообразието на флората и фауната правят тази голяма група от острови една от най-атрактивните дестинации в света.Най-популярният спорт сред почиващите е гмуркането с шнорхел в кораловите рифове, а тихите плажове предлагат идеално място за почивка и релакс. Въпреки че в столицата има редица луксозни хотели и комплекси с басейни, нощни клубове на самия плаж и козметични центрове, повечето туристи предпочитат уединението на останалите острови, далеч от шумотевицата на Виктория.

Тези, които не са почитатели на водните спортове, могат да се отдадат на приключенски туризъм. На остров Праслин, Майската долината се разкрива като чудо на природата, в която може да се практикува пешеходен туризъм и колоездене. Красивите туристически пътеки, заобиколени от пищна зеленина, красиви пейзажи и необятна морска шир, безспорно спират дъха на всеки човек.

Любителите на историята и художествените галерии могат да посетят някое очарователно село на остров Мае, а пък тези, които търсят усамотение и искат да се изолират от останалия свят - остров Бърд предлага истински релакс, а като допълнение към това могат да се видят многобройни птици и най-старите костенурки в света.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече