ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Комплексът Jade Mountain - лукс и романтика на Карибите

Туризъм

Без съмнение комплексът Jade Mountain е едно от най-романтичните бягства в Карибско море. Издигащ се величествено на площ от 2.5 кв. км на плажа Санта Лучия, комплексът съчетава в едно впечатляваща архитектура и живописна природа. Цената за едно нощувка тук е между 1050 и 2680 щатски долара.

Собственикът Nick Troubetzkoy, който е и архитектът на това творение, осъществява идеята си да изгради комплекс, който да е в хармония с природата на Карибите. Смелият архитектурен проект – мостове, водещи до изключителни безкрайни басейни, каменни колони, достигащи до небето – превръщат Jade Mountain в най-хипнотизиращия курорт в околността.

Отделните апартаменти представляват широки пространства, в които спалнята, всекидневната и екстравагантният частен басейн се сливат едно в друго, за да образуват необикновени платформи, които плават в Карибско море. С изцяло липсваща една стена, апартаментът наподобява сцена, от която гостите да се насладят напълно на великолепието и блясъка на плажа Санта Лучия и на безкрайното море.

Разположена около безкраен басейн с ослепителен калейдоскоп от цветове, най-модерната част на комплекса обслужва само специални гости. Над нея е разположена Небесната Тераса, където посетителите гледат звездите или се наслаждават на красивите залези с коктейл в ръка.

На територията на комплекса се предлага широка гама спа услуги в бутиковия спа център и модерното фитнес студио.

На територията на Jade Mountain умишлено няма телефони, радио или телевизия. Интернет има само на рецепцията и е на разположение на всеки, който не може да изкара и ден без световната мрежа. Персоналът гарантира отлично обслужване по всяко време на денонощието.

Насладете се на изключителните ресторанти, барове, бутици, галерии, спа съоръжения и пясъчни плажове, които са разположени на територията на комплекса. Предлагат се и водни спортове, гмуркане, колоездене.

Във всички апартаменти в Jade Mountain таваните са високи 4.6 м, а едната от стените липсва. Това нестандартно архитектурно решение позволява на гостите да се насладят на спиращата дъха гледка. Ръчно изработените мебели от тропическа дървесина придават на помещенията неповторима атмосфера.

Жилищните площи на стаите са завършени с повече от 20 различни вида тропически твърди настилки и декоративни елементи. Интериорните дизайнери на комплекса са посетили дъждовните гори на Гвинеа и лично са избрали кои дървета да се използват.

Вътрешните стени са покрити с намачкана тонирана коралова мазилка, добивана в Барбадос. Външните са изградени от масивен бетон, в който са пропити дялани камъни. Всички прозоречни отвори са обкантени с профили от масивно тропическо дърво и са покрити с подвижни венециански щори. Подовите настилки, които са изложени на външните атмосферни влияния, представляват дялани коралови плочки от съседни острови.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече