ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Маите Перони в новата версия на "La gata"

Телевизия

Актрисата и певица Маите Перони се завръща в телевизията за римейка на теленовелата "La gata". Неин партньор ще е актьорът Даниел Аренас.

"Ще работя отново с продуцента Натали Лартиеукс, а мой партньор ще бъде Даниел Аренас. Много съм развълнувана за предстоящия проект и се надявам съвместната ни работа да бъде както ползотворна, така и забавна", каза актрисата пред Телевиса.

Разбира се, певицата няма никакво намерение да се отказва от музиката докато траят снимките. Нещо повече, най-вероятно тя ще изпълнява няколко от песните в сериала.

"Ще имам възможността да изпея основната песен от сериала и да изиграя главната женска роля. Това е чудесно, тъй като ще съчетая музиката с актьорската игра. Надявам се да бъда във форма и да ми остава достатъчно време и за концертните ми изяви", добави талантливата мексиканка.

Друго име, което е известно към момента, е Лаура Сапата, която ще се въплъти в отрицателна роля.

Теленовелата "La gata" (Котката) е снимана за първи път през 1970 г, а главните роли са изпълнявали Мария Ривас и Хуан Ферара.

<< Назад към предишната страница

Любопитни факти - „Отчаяните съпруги“

Сценаристът на хитовата поредица Марк Чери гледа по телевизията криминален репортаж. повече

Секссимволите на 80-те: тогава и сега

Една известна мъдрост гласи, че някои остаряват като катедрали, а други – като повече

7 забавни факта за Цар Лъв

Анимационният филм Цар Лъв на Дисни има всичко, за да бъде любим на поколения повече