ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Как правилно да изберем цвета на лака за нокти

Красота

Всяка жена, която си прави маникюр, си задава въпроса с какъв цвят да се лакира. И често това не е никак лека задача, както изглежда на пръв поглед. При избора на цвят трябва да се вземе предвид дължината на ноктите, основната цветова гама в гардероба на жената и дори грима. Ето защо много жени се затрудняват какъв точно лак да сложат и дали ще подхожда на дрехите им или поне на част от тях.

Дрехи с какъвто и да е цвят и стил се съчетават добре със светли, неутрални тонове. Такива цветове са бежово, перлено, кафе с мляко и класически френски маникюр. Към тази група може да се включи и прозрачният лак. Също така добре е да се използва розов лак за нокти, който стои особено добре с пролетно-летни рокли и такива с флорални мотиви. Но е важно да запомните, че розовият лак не е подходящ за строгия класически стил.

Червеният цвят е отличен избор на уверената в себе си жена, като по този начин тя подчертава своята самоувереност и силен характер. С червен лак е добре да се комбинират тоалети в черно-бялата гама, сиво, кафяво, червено или пък да се използват аксесоари от същия цвят.

Ако ви харесват тъмните цветове, като черно, тъмносиньо или сиво, и ако те се комбинират с подходящи дрехи, можете спокойно да лакирайте ноктите си в тези цветове, тъй като те вече няма да се считат за вулгарни, а по-скоро ще говорят за изискан вкус.

Друг съвет, който ще ви помогне при избора на цвят - съчетайте го с някакви аксесоари или елементи от облеклото. Тук алтернативите са неограничени - от светлорозово до тъмнокафяво. Всичко зависи от вашето въображение и желание да експериментирате.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече