ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Мистериозно извитите дървета в Полша

Градинарство

В западна Полша има малка, но удивителна гора, приблизително с около 400 борови дървета. Странното на тези борове е, че те растат с 90-градусови извивки в основата на стволовете, наклонени на север. Никой не може да каже със сигурност на какво се дължи това.

Дърветата са засадени около 1930 г. и според една теория били на 7-10 г, когато са изкривени умишлено с механични съоръжения, за да бъдат използвани в производството на мебели или плавателни съдове. Така или иначе дърветата не са отсечени, защото през 1939 г. избухва Втората световна война и настъпва пълен хаос. Тази теория е недоказана и до момента никой категорично не може да потвърди достоверността й.

 

<< Назад към предишната страница

Да разпознаем кактуса. 10-те най-често

1. Цереус перувианус, Перуански кактус (Cereus peruvianus) Перуанският кактус е дълъг, повече

Защо пожълтяват градинските туи

Туята (Thuja) е растение от род иглолистни дървета, семейство Кипарисови. Тя е повече

Приказна феерия от цветове на холандския

Тази пролет холандският фестивал на цветята "Bloemencorso" ще се проведе от 30 април до 04 май повече