ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

10 невероятни хотелa, разположени високо в планината

Туризъм

Много от най-известните курорти се намират високо в планините. Нека видим заедно кои са най-добрите хотели, разположени много над морското равнище.

Wildflower Hall

Местоположение: Хималаите, Шимла, Индия
Девствената природа и старинните мебели правят това място един от най-луксозните хотели в планината. Хотелът е проектиран в колониален стил, а изгледът от прозорците към величествените планини карат човек да се чувства като в приказка.
 

Amangani

Местоположение: Джаксън Хол, Уайоминг, САЩ
На върха на планината, в курорта Джаксън Хол, се намира Амангани (означава "уютен, тих дом"), един от най-удивителните планински хотели. Той предлага чудесна гледка към планината Гранд Тетън и заобикалящите го равнини и долини. Гостите могат да се насладят на красивата природа и от откритите басейни.
 

Vigilius Mountain Resort

Местоположение: южната част на Тирол, Италия
На територията на хотела няма коли, цените са напълно приемливи, а самият хотел отговаря на стандартите за "зелени" технологии. Посетителите могат да се потопят в горещите извори, да се разходят из чистата гора, а близо до хотела има и църква. Понякога вечерята в хотела се готви във фурна, която е на повече от 100 години.
 

St Regis Lhasa Resort

Местоположение: Тибет, Китай
От открития басейн се предлага прекрасна гледка към долината на Хималаите. Архитектурните решения се отличават с елегантност и простота, както е прието в Тибет.
От хотела може да се отиде на екскурзия до манастир, който е на повече от 600 години.
 

Sparkling Hill Resort

Местоположение: Вернон, Британска Колумбия, Канада
Шикозната архитектура и блестящите кристали Сваровски правят този хотел един от най-красивите в категорията високопланински хотели. Намира се в планината Монаши, в непосредствена близост до известното езеро Оканаган. Таванът на закрития басейн е украсен с кристали Сваровски.
 

Kasbah Tamadot

Местоположение: Атласките планини, Мароко
Предприемач от Великобритания успява да възстанови величието на този хотел, който някога е бил частна вила на италиански художник. Хотелът разполага с два големи плувни басейна, както и частна колекция от произведения на изкуството. От хотела може да се направи екскурзия на мулета из планините, да се посетят занаятчийски магазинчета, да се отиде в музея, където може да се научи много за културното и природно наследство на тези места.
 

Salto Chico Lodge

Местоположение: Патагония, Чили
От хотела може да се направи екскурзия до Национален парк Торес дел Пайне, да се поязди кон (хотелът разполага със собствена конюшня), да се посети Естансия.
 

Altapura

Местоположение: Вал Торенс, Франция
Този хотел се намира в един от най-известните ски курорти Altapura. Посетителите могат да се пробват в екстремно шофиране в снега, да се спуснат по най-дългото трасе в Европа за шейни или да опитат парапланеризъм.
 

Badrutts Palace Hotel

Местоположение: Сейнт Мориц, Швейцария
От хотела се разкрива великолепна гледка към езерото Сейнт Мориц. Мястото привлича богати хора, известни личности, членове на кралски семейства. Това е един от най-популярните и известни ски курорти.
 

Fairmont Tremblant

Местоположение: Мон Тремблан, Квебек, Канада
Смайващата природа по тези места едва ли може да остави някого безразличен. През лятото можете да се разходите през зелената гора, да се насладите на пъстрата красота през есента или да видите цялата прелест на заснежената планина през зимата. През зимата можете да се повозите на шейна с кучешки впряг, а през лятото можете да опитате рафтинг или катерене.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече