ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Направи си сам: малка вазичка за 30 секунди

Сръчни ръце

Можете ли да познаете тази малка ваза от какво е направена? Ще ви подскажа малко: само с няколко движения може да се превърне в животно. Събудих ли любопитството ви? Тогава продължавайте да четете.

Малка вазичка

Тази модерна, имитираща керамика ваза, може да се направи за по-малко от 30 секунди само от стъклен държач с дебелина 5 см (например стъклена чаша) и балон. Вазата може да бъде изпълнена във всякакъв цвят, а да не споменаваме това, че готова ще изглежда като скъпа порцеланова ваза с матов завършек.

Малка вазичка

Дизайнът на за тази ваза е на Camilla Fabbri. Всичко, което трябва да направите, е да изрежете с ножица края на балона, след което да го нахлузите върху стъкления държач. Вие решавате гърлото на вазата дали да е външно или вътрешно.

<< Назад към предишната страница

Как да направим ярки цветя от гофрирана

Сложете цвят в дома си! Украсете интериора като направите за минути красиви и ярки повече

12 техники за сгъване на салфетки за

Представяме ви няколко оригинални идеи, с които да аранжирате празничната трапеза, повече

Направи си сам: Абажур букет

През зимата, когато цветята са малко, облепеният с цветни листенца абажур може да повече