ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Идеи за употреба на пластмасови бутилки

Сръчни ръце


Ако сте човек, който редовно купува напитки в пластмасови бутилки, можете да се възползвате от практичните идеи, които ще ви предложим за употребата на празните пластмасови бутилки.

Градински саксии

От пластмасови бутилки могат да се създадат малки саксии за градината. Отрежете бутилката на височина по избор и я напълнете с пръст. При желание можете да украсите бутилката или да я изрисувате с различни цветове боя. Използвайте въображението си.
 

Декорации за дома

Можете да използвате дъната на бутилките, за да направите декорации вкъщи. Направете цвете или звезда като добавите единствено малко боя. Украсете стаите си, внесете уют и топлина у дома по уникален начин.
 

Поставки за химикалки

Направете поставки за химикалки от пластмасови бутилки. Създайте красиви контейнерчета за съхранение на моливи, химикалки и други канцеларски материали.
 

Декорации за градината

Боядисайте и нарежете бутилките, така че да създадете големи пластмасови цветя, с които да украсите градината си. В тях можете да сложите дори и малки светлинки, с които вечер ще имате едни уникални и иновативни цветя.

<< Назад към предишната страница

Как да направим ярки цветя от гофрирана

Сложете цвят в дома си! Украсете интериора като направите за минути красиви и ярки повече

12 техники за сгъване на салфетки за

Представяме ви няколко оригинални идеи, с които да аранжирате празничната трапеза, повече

Направи си сам: Абажур букет

През зимата, когато цветята са малко, облепеният с цветни листенца абажур може да повече