ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

10 прости трика с грим за зашеметяващ вид

Красота

Вижте 10 начина как да промените външния си вид с декоративна козметика, която всяка жена притежава с несесера си.


1. Извийте миглите сиОще със ставането от леглото, извийте миглите си. Така цял ден те ще изглеждат дълги и буйни.


2. Очертайте с молив вътрешната страна на клепачаСамо с няколко опита ще овладеете това действие до съвършенство. С този трик очите изглеждат по-впечатляващи, а миглите – по-гъсти.
 

3. Завъртете четката на спиралата в основата на миглитеДори и най-евтината спирала ще направи миглите ви впечатляващи с този малък трик. Когато нанасяте спиралата, завъртете няколко пъти четката й в основата на миглите. Продължете с останалата част на миглите. По този начин ще си осигурите внушителен обем.
 

4. Нанесете сенки върху веждите сиЗа по-мек и по-естествен вид на веждите си, заменете молива със сенки за очи. Подберете цвят, който е близък до цвета на веждите.
 

5. Бежово вместо черноНанесете бежов молив от вътрешната страна на долния клепач вместо традиционния черен цвят. Бежовото ще направи очите ви по-широки и ще прикрие малкото сън от предната вечер.
 

6. Нанесете коректор във вътрешния ъгъл на окотоТрадиционно коректорът прикрива тъмните кръгове под очите. Използвайте го обаче и за вътрешните ъгли на клепачите. Това ще направи погледа ви по-светъл, а очите ще изпъкнат.
 

7. Червило върху скулитеАко червилото стои страхотно върху устните ви, то ще стои така и върху скулите ви. Една страхотна идея как да спестите от руж.
 

8. Гланц за устни като блясък за лицеГланцът за устни прави чудеса с устните ви. Можете спокойно да го използвате и върху скулите, носа и изпъкналите кости на челото. Винаги го измивайте когато си лягате, за да запазите порите си чисти.
 

9. Използвайте течна очна линия за котешки очиКогато искате да изглеждате дръзки, използвайте течна очна линия, за да се сдобиете с модерните „котешки очи“.
 

10. Нанасяйте коректора след фондьотена, не преди негоАко нанесете коректор преди фондьотена, рискувате да изхабите прекалено много от него. За да получите безупречно покритие, започнете с основата и само там, където е необходимо разнесете коректор.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече