ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Какво казва гримът за вас?

Красота

Гримът е много важен. Ето защо, в зависимост от това какво впечатление искате да оставите у другите, е нужно да подберете подходящ грим. Какво говори за вас гримът, който носите.

Твърде много блясък

Многото грим, изкуствени мигли, черен туш и обилно количество руж на работа, освен ако не работите в сферата на модата, в театър или нещо подобно, може да придаде посланието, че сте недостатъчно улегнали. Драстичните методи, които би трябвало да ви направят да изглеждате по-млада или по-стара, вероятно ще ви накарат да изглеждате смешно. Съветът на гримьорите е – бъдете себе си, не се опитвайте да подражавате на някой друг. И друго, когато се гримирате имайте предвид обстоятелствата.

Формата на веждите

Веждите, макар че заемат малка част от лицето, са много важен елемент от външността и отразяват личността. Добре оформените плътни вежди и леко заоблени създават впечатление за увереност. Вежди с остри ъгли издават за натура, свикнала да командва. Веждите в полукръг характеризират хора с мек и смирен характер.

Избор на цветове

Често се препоръчва да се използват червени цветове, когато се ходи на интервю, защото червеното е цветът на самочувствието, енергията, страстта, силата и вълнението. Червеният цвят издава сила, особено червеното червило. Понякога, именно заради посланията, които носи този цвят, можете да постигнете обратния ефект. Ако искате да оставите впечатление, че сте сериозен и отговорен човек, се насочете към синьото. Посланието, което носи синьото (син молив и сини сенки за очи) е доверие, искреност и зависимост. Розовото символизира младост, живот и женственост.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече