ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Бигъл

Животни

Бигъл

Породата Бигъл има английски произход и в продължение на векове кучета са използвани за лов на зайци. Днес това е една от любимите породи на всички ловци, защото тяхната интелигентност, жизненост, сила и игриво поведение са перфектни качества за лов.

Бигълът е енергично куче, средно голямо на ръст. Козината е къса, гъста и лъскава, като цветът може да бъде жълтеникавокафяв и бял, жълт и бял, както и черен, жълтеникавокафяв и бял цвят. Той има силна глава, здрави челюсти, закръглена муцуна и отпуснати устни. Ушите са дълги, закръглени и много меки. Ръстът е нисък, а тялото издължено. Опашката е силна, със средна дължина, високо поставена и покрита с козина.

Бигъл е любвеобилен, общителен и не изисква много пространство за живеене. Този последен факт без съмнение обяснява защо тези кучета са толкова разпространени в градовете.

Бигъл

Какво не трябва да забравяме? Бигълът е ловно куче, което е живяло дълго време в глутница с други ловджийски кучета и затова не се чувства добре, когато е самотно. Нуждае се много от физически контакт и дълги разходки.

Грижи: Изисква време за обучение. Бигълът трябва да се разресва един или два пъти седмично, а ушите му да бъдат винаги чисти.

<< Назад към предишната страница

Най-интересните и големи аквариуми в света

Зад дебелите стени на едни от най-големите аквариуми в света живеят хиляди малки и повече

25 щури факта за акулите

25. Акулите имат средно 40-45 зъба. Освен тях могат да имат до 7 реда резервни зъби, повече

10-те най-опасни човешки храни за кучетата

Повечето собственици на тези четирикраки любимци знаят, че не трябва да хранят повече