ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Азиатската грим колекция на Chanel за пролет 2014

Мода

Jardin de Camélias е новата грим колекция на една от най-популярните марки в света. Всяка година Chanel радва жителите на азиатските страни с козметична колекция и пролетта на 2014 година не е изключение. Коко Шанел била страстна почитателка на камелиите и именно това цвете послужило като вдъхновение за създаването на пролетната колекция. Тя включва червила в няколко нюанса, гланц за устни, сенки за очи, както и уникална пудра с флуоресцентни частици, които придават на кожата естествен блясък.

Illusion D'Ombre - сенки за клепачи в два нюанса: розово и бяло, с малки блестящи частици. Продуктът представлява кремообразна текстура, лесна за нанасяне, която издържа няколко часа.


Aqualumière - гланц за устни в различни розови нюанси: от много светло до много тъмно розово и наситено. Благодарение на естествения блясък, устните изглеждат по-обемни. Блясъкът създава несравним огледален ефект.


Noir Scintillant - течна очна линия с перфектна четка, която осигурява равно и устойчиво покритие. С помощта на лайнера могат да се направят много тънки и прави черти.


Joues Contraste - руж в цвят сакура за пленителен грим. В зависимост от количеството слоеве при нанасяне на продукта, ружът може да фокусира върху бузите или да изглежда максимално естествен.


Jardin de Camélias - пудра с блестящи частици, които придават матовост на кожата. Продуктът може да се използва, за да се подчертаят скулите и да се промени овалът на лицето.


Rouge Allure - новите червила са в розови и кремави нюанси. Съдържат уникални пигменти за устойчив грим и сатенен ефект.


Ombres Tracées - палитра сенки за очи в златисто-бежово, виолетово-сиво, меко розово и блестящо черно. На лицевата страна на продукта е оформено изображение на камелия, любимото цвете на Коко Шанел.

<< Назад към предишната страница

Колекция Пролет 2014 лакове от Dior

Vernis Couture Effet Gel е новата колекция от лакове за нокти от известната марка. Компанията е повече

Най-добрите модни тенденции тази пролет

Плисе макси и миди. Плисираната пола е невероятен хит през тази пролет. Късата пола повече

Дънките през годините, превърнали се в хит

Днес дънките са най-предпочитаното облекло от мъже и жени. За да се превърнат в такъв повече