ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Волво пуска лимитирана серия Ocean Race

Автомобили

Шведският автопроизводител представи модели от лимитираната серия Ocean Race на Женева Мотор Шоу 2014.

Лимитираната линия автомобили, посветена на околосветската регата Volvo Ocean Race, включва шест модела: V40, V40 Cross Country, V60, XC60, V70 и XC70.

Външните особености в стила на ограничената серия са летите 17 и 18 инчови джанти, емблеми с надпис Ocean Race на предните калници, както и черни гланцови лайстни в купето за моделите V70 и XC70.

Моделите V40, V40 Cross Country, V60 и XC60 се предлагат в четири цвята (син Ocean Blue II, сребрист Bright Silver, черен Black Sapphire и бял Crystal White), докато за V70 и XC70 има и още един сребрист оттенък. В купето има кожени орнаменти, декоративни надписи Volvo Ocean Race, които могат да се видят и на праговете, стелките, седалките и на щората на багажния отсек. Моделите V70 и XC70 са оборудвани и със спортни педали.

Автомобилите от серията Volvo Ocean Race влизат в серийно производство от пролетта на тази година.

<< Назад към предишната страница

Най-бързият и мощен мотоциклет в света

Най-мощният и бърз несериен мотоциклет към днешна дата е този на компанията Dodge - повече

Най-дългият съчленен автобус в света

Както е известно, най-големите и дълги автобуси в света са съчленените автобуси. A повече

Необичайните автомобили - Електрическа

Както е известно, триколките имат неоспорими предимства като ниска консумация на повече