ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Топ тенденциите в косите за 2013 г.

Красота

1. Просто, но класическо

Конска опашка

Обикновената конска опашка беше на мода през зимата и продължава да властва и сега. Достатъчно непретенциозна за обяд с приятелки и в същото време стилна за излизане вечер. Опашката трябва да е захваната високо и да е небрежно разхвърляна. Подходящ аксесоар за тази прическа са обеците. Ще изглеждате невероятно и ще създадете илюзията, че сте положили много усилия за тази визия.
 

2. Небрежен кок

Небрежен кок

За училище, за университета, за курса по пилатес или просто за кино с приятели – тази прическа е универсална и в същото време много красива. Небрежният кок може да се носи по доста различни начини, както високо горе, така и ниско долу, почти на тила.
 

3. Естествена красота

Небрежни вълни

Леките и небрежни вълни в косите винаги са били на мода. Тази година не прави изключение в това отношение. Изсушете косата си с хавлия и нанесете малко спрей с морска сол. Така ще имате тази красива морска визия всеки ден!
 

4. Късо и накъсано

Късо и накъсано

Защо жените толкова трудно се решават да се разделят с дългата си коса? Страхотно е да не се притеснявате в какъв вид ще се събудите. Противно на общоприетото мнение, късата подстрижка не е само за жени в средна възраст. Един добре подбран цвят и професионално подстригване ще ви придадат младежки вид.
 

5. Ретро

Ретро

Този сезон повечето прически са вдъхновени от 60-те години на 20-ти век. Това е ерата на прекаления обем и безупречните къдрици. Веднага ще се съгласите, че момичетата от 60-те знаят как да носят косите си! За да изглеждате като едно Бонд момиче, срешете косата си назад и си направете красиви къдрици.
 

6. Аксесоари

Аксесоари

И тази година лентите за коса, аксесоарите и цветните фиби отново са много актуални. Опитайте да декорирате косата си с находчиви предмети. Така например сложете клипс към някой стар пръстен и ще си направите оригинална шнола, бутиково изпълнение. Друга идея е да преобразувате стар и непотребен вече колан в лента за глава. Какви още интересни идеи могат да ви хрумнат за една красива прическа?
 

7. Плитки

Плитки

Ах, тези плитки! Тази година всички са луди по тях. Плитките придават на жената едновременно детско излъчване и много стил. Това е един прекрасен начин да се събере разпиляната коса особено в предстоящите горещи летни месеци. Много знаменитости луднаха по тази тенденция – Никол Кидман и Блейк Лайвли направо обожават плитките. Ние също!

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече