ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Какво искат мъжете от съпругите си

Самоусъвършенстване

Без определен ред, това са 10-те неща, които мъжете най-често искат от съпругите си. Имайте предвид, че това са желания, а не емоционални нужди. Мъжете вярват, че четирите основни емоционални нужди са: нуждата да обичат и да бъдат обичани, нуждата от принадлежност, необходимостта да изградят една добра представа за себе си и нуждата от свобода.

1. Привързаност
Секс! Освен това мъжът иска да държите ръка му, когато сте сред хора, да оставите любовно съобщение на гласовата му поща, да масажирате рамената му, да го целунете неочаквано, да флиртувате с него. Съпругът ви също е романтичен.

2. Вярвайте в способностите му
Много мъже смятат, че е необходимо да защитават и да се грижат за тези, които обичат. Уверете съпруга си, че вярвате в неговите дарби и умения и, че го подкрепяте.

3. Разбиране
Един от начините, по който можете да кажете и покажете на съпруга си, че искате да го разберете, е, като му направите комплимент по време на разговор.

4. Увереност
На много мъже им харесва, когато ги потупват по гърба. Хвалете често съпруга си, но не прекалявайте със сладките приказки, затова колко е велик. Този вид възхваление може да има обратен ефект.

5. Поучаване
Много съпрузи се чувстват наранени и ядосани, когато жените им се опитват да ги променят. Разберете, че единственият човек, когото можете да промените, е самият себе си.

6. По-малко приказки
Не бърборете през цялото време. Ако съпругът ви е уморен или е ангажиран по проект, а вие действително искате да обсъдите нещо, съгласувайте времето за разговор с него.

7. Уважение
Покажете уважение към съпруга си, като не правите негативни коментари относно негови разсъждения и мнения, с които не сте съгласни. Изслушвайте внимателно идеите му и не въртете неодобрително очи, когато разговаряте с него.

8. Свободно време
Почти всеки човек има нужда да прекара известно време в усамотение, за да "презареди батериите". Когато съпругът ви се прибере вкъщи след работа, дайте му малко свободно време, за да се отпусне. Не ангажирайте изцяло свободните му дни със задачи, свързани с къщата.

9. Доверие
Доверието е жизненоважно за успешен брак. Ако имате съмнения и ви е трудно да му се доверите, потърсете консултация, не шпионирайте.

10. Приятелство
Надяваме се можете да кажете, че съпругът ви е не само ваш любовник, но и приятел. За да останете близки и приятели през годините, е необходимо да отделяте време, в което да правите неща приятни и за двамата.


Какво искат жените от съпрузите си
 

<< Назад към предишната страница

6-те най-често срещани грешки, които жените

  Харчите ли пари без да забележите, или пък оставате без доходи в средата на повече

За какво говорят сексуалните фантазии

  Независимо дали признаваме или не, всеки един от нас има сексуални фантазии. повече

Какво искат жените от съпрузите си

Статията се фокусира върху нещата, които много жени често искат от съпрузите си. Ще повече