ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Какво искат жените от съпрузите си

Самоусъвършенстване
Статията се фокусира върху нещата, които много жени често искат от съпрузите си. Ще видим какви са желанията, а не емоционалните им нужди, които включват: време за тях самите, нуждата да повярват в себе си, нуждата от принадлежност и нуждата да обичат и да бъдат обичани.

1. Казвайте й всеки ден, че я обичате
Всяка жена иска да чува това. Всяка иска да знае, че е обичана, а най-добрият начин да прошепнете "Обичам те" е при непринудена прегръдка или когато държите ръцете си по време на разговор.

2. Разбиране и прошка
Ще има дни, в които съпругата ви ще греши или ще й бъде трудно да е около вас. Няма перфектни хора. Тя ще иска да я разберете и да й простите. Не забравяйте, че няма връзка, която може да продължи без прошка.

3. Разговори
Не позволявайте разговорите със съпругата ви да изчезнат. Ако това се случи, отношенията в брака ви могат да се влошат изключително много. Говорете за децата, работата, времето - има много неща, които можете да споделите един с друг.

4. Намерете време за нея и децата
Времето, което прекарвате със съпругата и децата, не трябва да е нещо, което просто се случва. Вие трябва не само да го планувате, но и да го осъществите докрай. Да отделяте време за тези, които обичате, трябва да бъде с висок приоритет за вас.

5. Казвайте "Да" повече, отколкото "Не"
Често отрицателните отговори, които давате на съпругата и децата, са предпоставка, те да се отдалечат от вас. Помислете два пъти преди да кажете "Не" и ще бъдете смаяни от резултата - казвайки "Да" можете значително да подобрите отношенията си с тях.

6. Слушайте добре
Действително е много отчайващо за съпругата ви да споделя мислите и чувствата си с вас и да осъзнае, че вие всъщност не я слушате. Вашата съпруга иска да я слушате не само с ушите, но и със сърцето си.

7. Привързаност и доброта
Колко често казвате "Моля" или "Благодаря", или давате на съпругата си неочаквана целувка? За съжаление, някои женени двойки забравят да бъдат нежни и внимателни един към друг, а това е от особено значение за успешен брак.

8. Участвайте в домакинството и отговорността за децата
Една от основните причини за конфликт в семейството е - кой и какво прави в къщата. Задълженията и грижата за децата не са отговорност само на съпругата ви. Тя не трябва да ви моли, за да се включите в къщната работа.

9. Почивен ден
Не се оплаквайте, ако съпругата ви си взима свободни дни няколко пъти в месеца. Това означава, че тя ще се отърси от притеснението си за това, какво се случва с децата, къщата, домашните любимци и вас. Тя заслужава тази почивка и има нужда да се погрижи за себе си, за да бъде емоционално и физически здрава.

10. Ангажиментът да се погрижите за себе си както физически, така и емоционално
Много мъже не се грижат за себе си, когато става въпрос за здравословни проблеми. Това не е справедливо към съпругата ви. Тя е вашата любима, а не майка. Поемете отговорност за собственото си здраве.
 

Какво искат мъжете от съпругите си
 

<< Назад към предишната страница

6-те най-често срещани грешки, които жените

  Харчите ли пари без да забележите, или пък оставате без доходи в средата на повече

За какво говорят сексуалните фантазии

  Независимо дали признаваме или не, всеки един от нас има сексуални фантазии. повече

Какво искат мъжете от съпругите си

Без определен ред, това са 10-те неща, които мъжете най-често искат от съпругите си. повече