ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

За какво говорят сексуалните фантазии

Самоусъвършенстване


 

Независимо дали признаваме или не, всеки един от нас има сексуални фантазии. Дали става въпрос за секс с непознат, групов секс, секс по принуда, все едно - сексуалните фантазии са изключително разнообразни. По принцип те възникват несъзнателно, а често дори самите ние не можем да разберем защо е имало такъв образ в главата ни и с какво сме го предизвикали. Може да се каже, че сексуалните ни фантазии говорят за тези аспекти от живота ни, които на пръв поглед не са свързани с интимните ни взаимоотношения.

Фантазия: секс с непознат

Ако си представяте, че правите секс с напълно непознат, когото сте срещнали, например, в асансьора, в автобуса или в нощен клуб, то вероятно искате романтика без последствия: лека и необвързваща с нищо. Това не означава, че трябва незабавно да напуснете съпруга си, ако имате такъв и да скачате от мъж на мъж. Такава фантазия по-скоро подсказва, че се чувствате неловко в леглото с вашия партньор, т.е не можете да се разкрепостите, а във въображението ви възникват образи, в които сте свободни да правите каквото искате, без да мислите как изглеждате отстрани. Без угризения и чувства - само секс и удоволствие.

Фантазия: секс с друга жена

Присъствието на друга жена във вашите фантазии - това е образът на чувствен любовник, който обръща необходимото внимание на любовната игра. Не си мислете, че е задължително да имате лесбийски наклонности, фантазиите ви не разкриват нищо подобно. Сексолозите смятат, че на жените, които си представят секс с други жени и се възбуждат, гледайки подобни сцени във филм, не им достига любовната игра в леглото с любимия. Съществува схващането, че жените много по-добре знаят какво наистина искат, и само те могат да бъдат толкова нежни със себе си, колкото им е необходимо.

Фантазия: на публично място

Ако си представяте, че се намирате в ситуация, при която танцувате на пилон, правите секс на публично място, мастурбирате или сте просто съблечена, а много хора ви гледат, то най-вероятно ви се иска околните да ви обръщат повече внимание, отколкото получавате в реалния живот. Възможно е да си мислите, че незаслужено ви забравят, не чуват мнението ви, а всичко това говори за ниска самооценка и неувереност в себе си, която искате да компенсирате за сметка на възхищението на другите.

Фантазия: по принуда

Някои жени си представят, че правят секс с груб, брутален мъж, който ги "взима" против волята им. Понякога фантазията леко се променя като си представят, че това е шефът им или похитител, взел жената в плен. Ако въображението ви е обзето от такава игра, то в реалността ви се иска мъжът ви да е по-твърд и решителен. Възможно е той да е твърде романтичен и да нямате усещането, че в леглото сте със "завоевател", който знае какво иска и го взима.

Фантазия: ти си мой роб

Когато вие, а не партньорът ви, влизате в ролята на този, който "идва, вижда и побеждава", това означава че в реалния живот нямате смелостта да отстоявате своето, да доказвате правотата си и да бъдете по-твърда в общуването с тези, които ви се качват на главата. Ако във фантазиите си сте властна императрица, а той е роб, който изпълнява всички заповеди, то не е изключено мъжът ви да поема цялата инициатива в леглото, без да ви оставя възможност за свобода на действията. Понякога жените се чувстват като играчки в такава ситуация, вместо като пълноправни участници в интимните игри.

Фантазия: групов секс

Дори най-невинните представителки на нежния пол понякога си представят себе си в леглото с няколко партньора от различни полове. Участието в групов секс възбужда тези, които считат живота си за скучен и еднообразен. Струва им се, че през цялото време не получават достатъчно удоволствие в реалността, а в такива еротични сцени виждат наслаждение, което се излива като от рог на изобилието, особено ако ги удовлетворяват едновременно и мъже, и жени.

<< Назад към предишната страница

6-те най-често срещани грешки, които жените

  Харчите ли пари без да забележите, или пък оставате без доходи в средата на повече

Какво искат жените от съпрузите си

Статията се фокусира върху нещата, които много жени често искат от съпрузите си. Ще повече

Какво искат мъжете от съпругите си

Без определен ред, това са 10-те неща, които мъжете най-често искат от съпругите си. повече