ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Шестте цвята за 2013

Мода

Светът на модата се движи светкавично бързо. Кои са водещите 6 цвята през тази година вижте сами.

Пепеляво жълто

Пепеляво жълто

Лимоновият нюанс на жълтото беше цветът на 2011 и 2012, а ексцентричното флуоресцентно жълто никога досега не е успявало да влезе в списъка на топ цветовете в модата. Пепелявото жълто е господстващият цвят на 2013 година. Този цвят е нещо средно между лимоновото жълто и бежовото.

Стоманено синьо

Стоманено синьо

Това е футуристичен нюанс на синьото, който не може да остане незабелязан. Този цвят е много модерен тази година, затова не се колебайте да облечете дреха в този цвят. Цветът е наречен стоманено синьо, защото този нюанс се получава чрез специален процес, през който преминава стоманата при обработка.

Цвят нектарина

Цвят нектарина

Дори и само един моден аксесоар с този цвят (обеци, шал, колан, украшение за шията), ще ви придаде модерен и ефектен вид.

Монаково синьо

Монаково синьо

Този цвят създава усещане за стабилност и висота. Придава ненатрапчива елегантност и ексклузивност.

Приглушено сиво

Приглушено сиво

Изборът на дрехи в приглушено сиво, съчетани със сребърни бижута е добра комбинация за тази година. На сивото винаги се е гледало като на досаден и официален цвят, но в комбинация с подходящи бижута или контрастни цветове, като червено или жълто, сивото изглежда страхотно.

Изумрудено зелено

Изумрудено зелено

Цветът изключително много подхожда за вечерни дрехи – за забавление или вечеря. Макар бижутата да са изключително важни за вечерното облекло, не прекалявайте с количеството им. Един пръстен с изумруден камък би стоял прекрасно на всеки тоалет в тази цветова гама.

<< Назад към предишната страница

Колекция Пролет 2014 лакове от Dior

Vernis Couture Effet Gel е новата колекция от лакове за нокти от известната марка. Компанията е повече

Азиатската грим колекция на Chanel за пролет

Jardin de Camélias е новата грим колекция на една от най-популярните марки в света. Всяка повече

Най-добрите модни тенденции тази пролет

Плисе макси и миди. Плисираната пола е невероятен хит през тази пролет. Късата пола повече