Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea3/sess_3a000bd1b217fdd4d84e54eb579083e6, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/hobbybg/public_html/plugins/p01-contact/p01-contact.php on line 12

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/hobbybg/public_html/plugins/p01-contact/p01-contact.php:12) in /home/hobbybg/public_html/plugins/p01-contact/p01-contact.php on line 12

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/hobbybg/public_html/plugins/p01-contact/p01-contact.php:12) in /home/hobbybg/public_html/plugins/p01-contact/p01-contact.php on line 12
7 трика за естествено изглеждащи изкуствени мигли - Хоби БГ

ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

7 трика за естествено изглеждащи изкуствени мигли

Красота

Изкуствените мигли са чудесна алтернатива за всички, които не са благословени от съдбата с дълги и гъсти естествени мигли. Все повече жени прибягват до тази процедура, още повече, че със спирала е почти невъзможно да се постигне този ефект. Но да изглеждаш естествено с изкуствени мигли си е доста трудна задача. Има обаче няколко трика, с помощта на които това не е мисия невъзможна. Вижте нашите съвети за естествено изглеждащи изкуствено мигли.

Цветът
Изборът на цвят е много важен момент, когато говорим за изкуствени мигли. Изберете такъв, който съответства на естествените ви мигли, особено ако няма да използвате винаги спирала.
 

Дължината
Дългите мигли са мечтата на всяка жена. Но не прекалявайте. Поддържането на изкуствените мигли на дължина, малко по-голяма от тази на естествените ви такива, е най-добрият вариант да не изглеждате фалшиво и смешно.
 

Нанасянето
Ако сте решили сами да поставите изкуствените си мигли, много е важно да следвате инструкциите в пакета. Изпълнявайте всички точно и последователно, за да се радвате на естествено изглеждащи мигли. Следвайте  кривата на окото и избягвайте да поставяте мигли твърде близо до вътрешния ъгъл, защото това изглежда много неестествено.
 

Косъм по косъм
Изкуствените мигли се предлагат на снопчета или самостоятелно, т. нар. метод “косъм по косъм”. За по-естествен вид, препоръчваме втория вариант. Единичните косъмчета мигли са много по-гъвкави за нанасяне. Един трик: поставете няколко във външния край на окото, по-нагъсто разположени, за да изглеждат миглите ви по-дълги и „отварящи” погледа.
 

Запълването
След като сте поставили изкуствените мигли, запълнете всички пространства между отделните снопчета и естествените ви мигли с очна линия. Внимавайте с количеството, което нанасяте, за да не изглеждате твърде неестествено.
 

Смесването
За да изглеждат натурално изкуствените мигли, трябва добре да се слеят с естествените ви такива. Ако са поставени както трябва, те със сигурност ще се сливат, но все пак можете да ги извиете с извивачка и да нанесете спирала.
 

Практиката

Поставянето на изкуствени мигли е трудна задача и ще ви отнеме време и практика, докато свикнете. Можете да се оставите и в ръцете на професионалисти. 

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече

 

Warning: Unknown: open(/var/cpanel/php/sessions/ea3/sess_3a000bd1b217fdd4d84e54eb579083e6, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea3) in Unknown on line 0