ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

7-те най-актуални цвята за педикюр тази пролет

Красота

Вижте кои са най-актуалните цветове в педикюра този сезон, за да бъдете в крак с модата.


Педикюр
 

Мента

Мента

Цветът мента е навсякъде тази година – изключително модерен в дрехите, той не подминава и ноктите. Ако никога преди не сте се осмелявали да изпробвате подобен нюанс, сега е моментът да го направите.
 

Пастелнорозово

Пастелно розово

С настъпването на пролетта улиците се пълнят с хора, облечени в розово и това е така, защото този цвят никога не излиза от мода. Тази година актуално е бледорозовото. Изберете за ноктите си този нюанс и няма да сбъркате.
 

Яркооранжево

Ярко оранжево

Няма по-крещящ израз за началото на топлото време от яркооранжевото. Направете си педикюр в този нюанс, ако искате наистина да ви забележат. След като краката ви са били покрити цяла зима, сега те копнеят за слънце – подарете им го с този слънчев нюанс.
 

Сребърни искри

Сребърни искри

Посрещнете пролетта с блясък и малка доза кич. Искрите са най-добрите приятели на момичета, особено върху пръстите на краката и още повече в сребърните нюанси. Изберете дребни или по-едри искри, но внимавайте да не прекалите с размера им – все пак не сте в гимназията.
 

Неоновожълто

Неоново жълто

Кой не обича ярките цветове, особено след тъмната и мрачна зима? Всички нюанси в неоновата гама са актуални този сезон, но безспорно неоновожълтото е номер 1. Сложете един пласт основа преди нанасянето на жълтия лак, тъй като този цвят, поставен директно върху нокътя, оставя петна.
 

Цветен френски педикюр

Цветен френски педикюр

Цветният френски педикюр с неонови върхове и безцветна основа е хит тази  пролет. Ако сте достатъчно дръзки, изберете различен нюанс за всеки един пръст. Но дори и  в един цвят, няма как да не привлечете внимание.
 

Шоколад

Шоколад

Повечето хора смятат, че нюансите на кафявото са предимно есенни цветове и действително това е един страхотен цвят за есента. Но той е много подходящ и за пролетта, особено ако е съчетан с ярък, но мек нюанс, който да контрастира на богатото кафяво.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече