ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

5 храни, които подобряват паметта

Кулинария

1. Риба

Риба

Сардината, рибата тон и сьомгата осигуряват на организма мастни киселини и омега 3, които служат за правилното функциониране на нервната система. От друга страна те са източник на йод – съставка, която подобрява интелекта.
 

2. Спанак

Спанак

Спанакът съдържа химикал, наречен лутеин, който защитава мозъчните клетки от дегенеративно увреждане през годините. Благодарение на високото си съдържание на фолиева киселина, ускорява обработка на информация и подобрява умствената дейност.
 

3. Боровинки

Боровинки

Боровинките съдържат антоцианини, естествен пигмент, благодарение на който се намаляват негативните ефекти от възрастта. В същото време, предпазва от заболявания като болестта на Алцхаймер или деменция.
 

4. Целина

Целина

Целината съдържа компонент, наречен лутеолин, който забавя стареенето. Намалява отделянето на молекули, които причиняват възпаление на мозъка, провокирайки загубата на паметта.
 

5. Ябълки

Ябълки

Поради високото си ниво на кверцетин, антиоксидант, който се съдържа в по-големи количества в обелките на ябълките, те предпазват мозъка от невродегенеративни разстройства.

<< Назад към предишната страница

Кулинарни продукти, приготвени по

Когато става дума за приготвянето на храна, повечето от нас смятат, че знаят всички повече

Весел сандвич "дакел" за злояди деца

  Всички родители искат децата им да имат здравословни хранителни навици и да повече

6 пролетни напитки за хармония и имунитет

Консумацията на вкусни и здравословни коктейли е идеалният начин за влизане във повече