ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Райън Гослинг дебютира като режисьор

Кино

Предвид блестящите роли на Райън Гослинг, струва ли ви се възможно той да се справя по-добре като режисьор?

Холивудската звезда беше заловена на снимачната площадка на How to Catch a Monster in Detroit, Mich., но вместо пред камерата, където обикновено сме свикнали да го виждаме, Гослинг командваше парада в своя режисьорски дебют.

И изглежда нещата вървяха доста добре, ако съдим по усмивката на Райън и по влюбените погледи, които си разменяха с Ева Мендес, също имаща роля във филма.

Междувременно актрисата в главната роля, Кристина Хендрикс, заяви в интервю пред списание Flare, че е поласкана от поканата на Райън да участва в неговия режисьорски дебют. „Естествено, че се съгласих веднага. Но първият ми въпрос към Райън беше: „защо аз”? Не искам да те разочаровам. Това е най-голямата ми роля досега и затова съм много притеснена” – откровеничи актрисата. И добави: „Никой не иска да разочарова хората, които са му гласували доверие”

Лентата разказва за самотната майка Били (в ролята Кристина Хендрикс), която живее с двете деца в западнал град. Животът й се променя, когато синът й открива тайно подводно село и тя бива въвлечена във вълнуващо приключение.

<< Назад към предишната страница

Дебютните филми на най-добрите

Както се казва, началото е трудно, дори за най-добрите и известни кинорежисьори. За повече

10-те най-добри филма с участието на Филип

Американският актьор и режисьор, носител на "Оскар" и "Златен глобус", Филип Сиймур повече

2013 – годината на Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс оправда прякора си „огненото момиче” през 2013 година, която повече