ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

10-те най-екзотични места в света

Туризъм

Сините пещери на остров Закинтос, Гърция

Сините пещери на остров Закинтос, Гърция

Остров Закинтос е един от най-красивите и посещавани острови в Йонийско море. Подобно на много други острови в Йонийско море, местността е много хълмиста, със зелени долини и равнини, които разкриват невероятни гледки.

Плитвичките езера в Хърватска

Плитвичките езера се намират между хърватската столица Загреб и град Задар и представляват 296,85 кв. км естествени гори и долини. На това място с уникална природна красота има и пещери, потоци, езера, водопади и голямо разнообразие от фауна, което привлича голям брой туристи.

Национален парк Зайон, Юта, САЩ

В щата Юта, САЩ има 5 национални парка, всеки от които носи своята магия и голямо природно богатство, особено в геоложко отношение, обаче паркът Зайон е един от любимците на мнозина. С течение на времето и с помощта на ерозията са се формирали редица странни скални образувания с извисяващите се върхове и много криволичещи реки.

Пещерите във Виетнам

Може би се чудите защо трябва да пътувате чак до Виетнам, за да видите тези пещери. Отговорът е лесен - освен че на това екзотично място се намира най-голямата пещера в света - Хан Сон Дунг, можете да се насладите на необятните пейзажи, разкриващи се пред очите на човек.

Швейцарските Алпи

Швейцарските Алпи

Посещението на швейцарските Алпи е уникално изживяване, а за тези, които обичат екстремните спортове като катерене, туризъм и алпинизъм, мястото е рай. И най-хубавото е, че след дълъг ден, изпълнен с приключения, можете да се отпуснете и насладите на изключително красивата природа.

Скалата Прейкестолен в Норвегия

Скалата Прейкестолен в Норвегия е уникална в света. Това е естествено скално образувание и представлява 25 квадратни метра платформа, на височина 604 метра над морското равнище.

Риомаджоре, Италия

Риомаджоре в Италия е още една екзотична дестинация. Богатата природна красота се слива с древната, атрактивна и уникална архитектура на къщите. Няма нищо по-добро за романтично настроени двойки.

Руините Мачу Пикчу в Перу

Руините Мачу Пикчу в Перу са едно бижу на древния свят. От всеки ъгъл в този изоставен град на инките строи изкуство, история, магия.

Пирамидите в Египет

Пирамидите в Египет

Пирамидите в Египет са място, което всеки човек трябва да види през живота си. Благоговение и страхопочитание изпитва всеки застанал пред тях.

Храмове на Дамбула в Шри Ланка

Храмове на Дамбула в Шри Ланка

И ако говорим за екзотични места, магически или духовни, мистиката на Храмове на Дамбула в Шри Ланка, вероятно е много повече от това. В Дамбула има много пещери, които в продължение на стотици години са били обитавани от индуски монаси, построили величествени храмове, включително и един с огромни размери от чисто злато.

<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече