ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Масаж с вулканични камъни

Красота

За масаж с вулканични камъни, горещи или студени, обикновено се използва минералът базалт. Този масаж има множество положителни ефекти върху организма: облекчава мускулни и ревматични болки, елиминира болките в гърба, бори се с депресията и безсънието. Като цяло, повишава тонуса на цялото тяло.

Тази техника следва древните традиции на американските индианци, на египтяните и шумерите, които още преди векове са открили лечебните свойства на камъните, които могат да поглъщат и отдават топлина. В действителност този масаж може да се направи с горещи или студени камъни.

По време на процедурата вулканичните камъни се нагряват във вода до температура 65-70 градуса. Тази част от тялото, която трябва да се третира, се намазва първо с масажно олио и след това камъкът се поставя върху нея. Когато камъкът изстине, се поставя друг на негово място.

Масажът с вулканични камъни не се препоръчва за хора, имащи чувствителни капиляри. Те трябва да опитат масажа със студени камъни. За него се използват бели камъни като кварц, които са охладени в лед. Този вид масаж укрепва и стимулира кръвоносната система и мускулите на тялото.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече