ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

7 неща, които да промените в живота си

Самоусъвършенстване

Понякога са необходими съвсем малко промени, за да бъдете по-здрави, по-щастливи и по-усмихнати. Може в началото да ви е трудно, но тези умни решения ще ви се отплатят в дългосрочен план. Предлaгаме ви няколко лесни за изпълнение идеи, с които да промените живота си в положителна посока.
 

1. Здравословни десерти

Един интелигентен начин да промените живота си е като намалите количеството калории, които приемате и избягвате тежките десерти. Това не означава да откажете съвсем сладките неща, но просто бъдете по-внимателни и залагайте на здравословни изкушения. Така например, вместо сладолед опитайте замразено кисело мляко. Също толкова вкусно, но далеч по-полезно. Гарнирайте с пресни плодове или мед и се насладете максимално на удоволствието.
 

2. Газираните напитки

Всички сме чували, че газираните напитки са вредни, но отказването от тях понякога е доста трудно. Вместо да го правите отведнъж, опитайте всеки ден да намалявате количеството им с една чаша. После сведете консумацията им до два, три дни в седмично. Скоро ще забележите, че можете да изкарате и цяла седмица без сода. Ако водата не е вашата напитка, тогава опитайте да приемате студен чай или плодови сиропи.
 

3. Вредните навици

Колко вредни навици имате? Пушите? Задържате емоциите си в себе си? Гризете си ноктите? Имате ниско самочувствие? Знаете ли, че с няколко малки промени можете да намерите алтернатива за всеки един от тези вредни навици? Откажете цигарите, намерете приятел, на когото да споделяте чувствата си от време на време, направете си маникюр, за да изглеждат добре ноктите ви. И започнете всеки ден да си повтаряте какъв прекрасен човек сте, вътрешно и външно.
 

4. Негативните хора

Общуването с негативно настроени хора не само влияе на вашите емоции и настроение, но може да ви причини и непоправими щети на психиката. Старайте се да сте заобиколени от положителни хора, които ви насърчават и подкрепят. Не прекъсвайте изцяло контактите си с отрицателните си приятели, но гледайте да прекарвате с тях възможно по-малко време. Това ще се отрази много благоприятно да живота ви.
 

5. Всекидневните тренировки

Ако сте от хората, които редовно тренират, можем само да ви похвалим. А ако не сте, сега е времето да започнете. Заменете 40-минутното безцелно зяпане по магазините с 30-минутен урок по зумба. Ще се забавлявате по същия начин, а ще изгорите и не малко калории. Опитайте се редовно да променяте типа тренировки – първо, за да не ви е скучно и второ, за да тренирате различни части на тялото си.
 

6. Хранителните навици

Хапването навън със сигурност е нещо, което обичате да правите. Да, това наистина спестява няколко часа в кухнята, но пък замисляли ли сте се колко е здравословна тази храна и как този ваш навик се отразява на портфейла ви? Една умна промяна е да започнете да готвите повече вкъщи. И диетата, и портфейлът ви ще ви бъдат благодарни. Можете да превърнете готвенето в лесно и забавно упражнение, ако търсите здравословни рецепти в интернет.
 

7. Сутрешното ставане

Никой не обича да се буди сутрин от досадния звук на алармата. Започнете деня си по приятен и успокояващ начин като промените мелодията за събуждане на телефона си с някоя любима песен. По този начин вместо да се будите раздразнени, ще отваряте очи освежени и готови да започнете деня с усмивка.

<< Назад към предишната страница

6-те най-често срещани грешки, които жените

  Харчите ли пари без да забележите, или пък оставате без доходи в средата на повече

За какво говорят сексуалните фантазии

  Независимо дали признаваме или не, всеки един от нас има сексуални фантазии. повече

Какво искат жените от съпрузите си

Статията се фокусира върху нещата, които много жени често искат от съпрузите си. Ще повече