ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

7-те смъртни гряха за красотата

Красота

Лакомия, алчност, гордост, гняв, похот, леност и завист. Това са 7-те най-големи гряха според църквата, но дефинирани за красотата, те изглеждат по този начин:


Руж. Никога не слагайте руж в центъра на бузите, още по-малко във формата на кръг. Ружът трябва да се слага след трапчинка на бузата.

Сбогом на тъмните устни. Не слагайте тъмни тонове! Те ви карат да изглеждат по-стари. Обаче, ако изберете червило в неутрални тонове, телесен цвят и с блясък, ще получите свеж вид.

Подчертани мигли. Молив за очи под миглите придава на лицето ви уморен вид.

Пудра. Не забравяйте, че пудрата може да ви помогне много - да прикриете някои несъвършенства, да ви придаде повече блясък, но стига да не прекалявайте с нея. В големи количества пудрата подчертава бръчките и фините линии на лицето. Затова, използвайте я само за носа и брадичката с леко потупване, за да скриете порите и блясъка от крема.

Слънцезащитен крем. Изключително важно е да се използвате слънцезащитни кремове, ако не искате да се сбръчкате бързо.

Дегримиране. Никога не си лягайте преди да свалите грима си. Ще ви отнеме само 5 минути, за да запазите кожата си здрава, чиста, млада и красива за по-дълго време.

Вежди. Забравете за тънките вежди. За последен път бяха на мода през 70-те години. Подчертаните плътни и добре оформени вежди са достатъчни, за да изглеждате по-красиви и млади.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече