ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес.

ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена.

ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Какво е ХобиСайт

ХобиСайт предоставя безплатна CMS (система за управление на съдържанието) с безплатен дизайн, адаптирани според Вашите нужди.

Как работи ХобиСайт

1. Уточняване на първоначалните изисквания

Изпратете ни кратко описание на това, което очаквате да съдържа Вашият сайт: какви са Вашите представи за външния му вид, какви изисквания имате към функционалността му (менюта, реклами, връзки към социални мрежи, галерии и др.).

Екипът на Хоби БГ ще Ви предложи подходящ дизайн по шаблон от каталог и оформление на съдържанието съгласно Вашите изисквания. Ще Ви изпратим препоръки къде и как би могло да се разположи съдържанието на сайта, както и какви модули са необходими за него.

2. Уточняване на дизайна и функционалността

След като уточним необходимите модули, шаблона и приблизителното разположение на съдържанието в него, Вие ще ни изпратите необходимите данни за сайта: снимки, текст, данни за публикуване

Какво е шаблон?

Уеб сайт шаблоните са предварително създадени уеб сайт дизайни, които водят до опростяване на процеса по създаването на уеб сайт.  Обикновено са разделени на категории, видове и стилове с претенция да покрият широк кръг потребителски изисквания.

Хоби БГ предлага богат набор от шаблони за дизайн, подготвени за адаптиране към Вашите нужди.

Какво е модул?

Модулите предоставят специфична допълнителна функционалност, която не е вградена в базовия шаблон.

Хоби БГ предлага каталог с модули, доказано съвместими с предлаганата система за управление на съдържанието.

3. Изработване на демо-версия

До 2 дни след като получим необходимите материали екипът на Хоби БГ ще Ви представи демо-версия на сайта с въведено и оформено съдържание, както и демонстрация на основните функции. Вие ще можете да изпратите Вашите забележки, ако имате такива.

Демо-версията ще бъде публикувана на временен адрес, без възможност за индексиране от интернет-търсачките, за да не допуснем неодобрено съдържание на сайта да стане публично.

4. Изработване на окончателна версия

Всички корекции по сайта ще бъдат направени до 2 дни след получаване на Вашите коментари. След това ще имате възможност да одобрите окончателната версия на Вашия сайт.

5. Инсталиране на сайта

След като получим Вашето одобрение, екипът на Хоби БГ ще инсталира и настрои завършения сайт на избран от Вас хостинг след получаване на дължимата сума. Ще Ви изпратим подробна документация за това как да смените паролите за достъп до съдържанието на сайта, как се настройват всички инсталирани модули и как можете да променяте публикуваните данни.

За да бъде сайтът Ви достъпен в Интернет, е необходимо да регистрирате домейн-име и да закупите хостинг план за него. Екипът на Хоби БГ може да Ви помогне с избора на домейн и хостинг план.

Какво е домейн-име?

Домейн-име е адресът на Вашия сайт в Интернет. Чрез него потребителите ще имат достъп до съдържанието на сайта Ви.

Какво е хостинг?

Хостинг е физическото местоположение на Вашия сайт, сървърът, на който се намират файловете и данните му.

Защо избирате ХобиСайт

1. Система за лесно управление на съдържанието, с подробна и ясна документация.

2. Елегантен дизайн по избор от каталог.

3. Разнообразие от модули, предлагащи желаната от Вас функционалност.

4. Професионална консултация относно съдържанието, оформлението и работоспособността на сайта Ви.

И не на последно място, атрактивна цена без конкуренция.